-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10173 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

پدرم فقط در ماه رمضان نماز مي خواند. خواهر كوچك ترم و برادرم ميل به نماز خواندن ندارند و مادرم نيز در اين خصوص توجه لازم را ندارد. من چه بايد بكنم؟

نماز اولين فريضهاي است كه پيامبر اكرم(ص) براي امت آورد. نماز ستون دين، معراج مؤمن و نور چشم پيامبر(ص) است. نماز عاليترين وسيله راز و نياز با خدا است. نماز بهترين وسيله ارتباط مستقيم بنده مخلص با مولي و پروردگار مهربان است. نماز رمز ارتباط با خدا است. مؤمناني كه رابطه هميشگي و دايمي با آفريننده خود پيدا مي كنند، تنها در برابر او سر تعظيم فرود مي آوردند.(1)

ترغيب و تشويق ديگران به نماز و توصيه به اداي اين فريضه الهي، روش و سيره پيامبر اكرم(ص) و پيشوايان معصوم(ع) بوده است. شما توجه و عنايت به نماز خواندن اعضاي خانواده داريد. اين امري در خور تقدير و شايسته است. امّا بهترين شيوه تشويق و ترغيب ديگران اين است كه خود از اقامه كنندگان نماز باشيم. با اين وصف تشويق و ترغيب ديگران مؤثر خواهد بود. از اين رو ابتدا بايد ايمان و معنويّت را در جان خود تقويت كنيد.

در مرحله بعد الگويي براي خواهران و برادران و اعضاي خانواده باشيد. دقت نماييد در خصوص دعوت ديگران به اقامه نماز يا تشويق آنان به اين امر الهي، به گونهاي رفتار نماييد كه رفتار شما آنها را گريزان نكند، بلكه با جاذبه و محبّت و با حفظ حريمهاي موجود در نهاد مقدّس خانواده، اهميّت اقامه فريضه نماز را به طور عملي ترويج نماييد. بيشتر از اين تكليفي متوجه شما نيست.

خواهر گرامي، سعي كنيد از طريق خودسازي، ارتباط با خاندان عصمت و طهارت و راز و نياز با خداي سبحان، خود را متّصف به صفات و فضايل اخلاقي بنماييد. بعد از آن ملاحظه ميكنيد كه خدمت به ديگران و توجه به آنان آسانتر و راحتتر خواهد بود.

پي نوشتها:

1. سيّد حسن موسوي راد لاهيجي، نماز از ديدگاه قرآن و حديث، ص 13.







مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.